Bedrijfsconcept

Het is onze missie om onze opdrachtgevers en uitzendkrachten op een snelle-, doelgerichte- en persoonlijke wijze aan elkaar te koppelen’. Dit doen wij door passend werk te vinden voor werkzoekenden en door een goede werving & selectie het juiste personeel voor bedrijven te vinden in de regio Harlingen en omstreken. Met onze kennis en ervaring op het gebied van mensen, organisaties en marktontwikkeling staan wij zowel uitzendkracht als opdrachtgever op een professionele en kwalitatieve manier bij.

Achtergrond

Alinex als familiebedrijf


Ooit werd de uitspraak gedaan: “familiebedrijven zijn net rentmeesters: je moet het je zo voorstellen dat als je een boomgaard erft, je de appels mag plukken, maar geen bomen mag rooien en het liefst plant je er voor de volgende generatie nog eentje bij”. Voor ons als familiebedrijf is er niets zo belangrijk als continuïteit. Geld verdienen staat bij ons dan ook niet voorop. Onze kracht als bedrijf is dat we ver vooruit kunnen kijken. Terwijl de meeste bedrijven leven van kwartaalcijfers naar kwartaalcijfers en de gedachte kunnen hebben “na mij de zondvloed”, denken wij aan het nalaten van een erfenis voor de volgende generatie. Door deze focus op de lange termijn loopt kennis niet zo snel de deur uit en binden wij medewerkers echt aan ons.


Organisatie

Het team van Alinex


Laagdrempelig

Toegankelijk en persoonlijk. Deze woorden geven het informele karakter aan van onze organisatie. Hierbij staan onderstaande kernwaarden centraal. Deze waarden zijn bepalend voor de manier waarop wij ons in ons werk gedragen naar elkaar, maar ook naar onze opdrachtgevers en uitzendkrachten.

Gedreven

Wij willen beter, sneller en slimmer zijn dan onze concurrenten. Medewerkers van Alinex houden niet eerder op dan wanneer onze klant van personeel is voorzien. Zelfs als dat betekent dat we buiten de “normale” werktijd om nog even moeten doorwerken. Ons werk is onze passie.

Betrokken

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in mensen en organisaties. Zo kunnen we werknemer en werkgever optimaal aan elkaar koppelen.

Doeltreffend

Doordat we zo gedreven en betrokken zijn in ons werk behalen we het beste resultaat. Wij werken effectief omdat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.


Samenwerking

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel


Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar. Door nauw contact met onze opdrachtgevers en kandidaten, bouwen wij aan vertrouwensrelaties, kunnen wij meedenken en de beste korte- of lange termijnoplossingen vinden, dat is onze visie’. ‘Eigenlijk vormen we samen een lichaam, waarbij de hand niet zonder de voet kan en andersom’. Wij komen elke morgen enthousiast ons bed uit om verbinding te brengen tussen klanten en werknemers waar beide iets aan hebben. Onze diensten verlenen is voor ons meedenken, meedoen, want dat werkt voor u!
Maarten Post • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Louwrens Gnodde • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zoran Djukanovic • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Judith de Jong • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk onze vacatures

Uitzenden

Uitzenden is een prima oplossing als u (tijdelijk) flexibel personeel nodig hebt en tegelijkertijd niet vast wil zitten aan een tijdsbepaling of een contract. Flexkrachten kunnen ingezet worden wanneer u maar wilt en op elke gewenste dag beginnen.

Lees meer

Detacheren

Bij detacheren is er sprake van een detacheringsovereenkomst tussen de flexkracht en Alinex en een opdrachtovereenkomst tussen de opdrachtgever en Alinex. De flexkracht is in dienst van de uitzendonderneming en wordt te werk gesteld bij de opdrachtgever.

Lees meer

Payrolling

Wanneer u door eigen werving & selectie een nieuwe werknemer aantrekt, maar deze niet op uw eigen loonlijst wilt zetten, kunt u gebruik maken van Alinex Payrolling. Voordelen: lager tarief, administratieve handelingen, risico's en uitbetaling worden door Alinex verricht.

Lees meer

Werving & Selectie

Geeft u er de voorkeur aan een kandidaat van Alinex direct in eigen dienst te nemen? Ook dat is mogelijk. Wanneer u voor W&S kiest berekenen wij een eenmalige fee die in een keer in rekening wordt gebracht op de dag dat de nieuwe werknemer start.

Lees meer

Verklaring betalingsgedrag: Werckpost Support | Alinex