Diensten

Uitzenden

Uitzenden is de meest voorkomende vorm en is een prima oplossing als u (tijdelijk) flexibel personeel nodig hebt en tegelijkertijd niet vast wilt zitten aan een tijdsbepaling of een contract. Flexkrachten kunnen ingezet worden wanneer u maar wilt en op elke gewenste dag beginnen.

Lees meer

Detacheren

Bij detacheren is er sprake van een detacheringovereenkomst tussen de flexkracht en Alinex en een opdrachtovereenkomst tussen de opdrachtgever en Alinex. De gedetacheerde flexkracht is dus in dienst van de uitzendonderneming en wordt te werk gesteld bij de opdrachtgever.

Lees meer

Werving & Selectie

Wellicht geeft u er de voorkeur aan een kandidaat van Alinex direct in eigen dienst te nemen, ook dat is mogelijk. Wanneer u voor W&S kiest berekenen wij een eenmalige fee die we in één keer in rekening brengen op de dag dat de nieuwe werknemer start. De kandidaat komt vanaf dag 1 bij u op contract en staat verder niet meer in relatie met Alinex.

Lees meer


Opleidingscontract

Wanneer u specifieke kennis en/of vaardigheden wilt toepassen op de huidige opdracht om de gedetacheerde flexkracht te laten voldoen aan de functie-eisen, heeft Alinex een opleidingscontract ontwikkeld. Het opleidingscontract is een vorm van detacheren waarbij Alinex de gedetacheerde flexkracht een opleiding aanbiedt.

Payrolling

U kunt ook door eigen werving en selectie een nieuwe werknemer aantrekken. Wanneer u deze niet op uw eigen loonlijst wilt zetten, kunt u gebruik maken van Alinex payrolling. U betaalt een lager tarief ten opzichte van uitzenden/detacheren, waarbij alle administratieve handelingen en uitbetaling door Alinex worden verricht.

Lees meer


Bekijk onze vacatures

Uitzenden

Uitzenden is een prima oplossing als u (tijdelijk) flexibel personeel nodig hebt en tegelijkertijd niet vast wil zitten aan een tijdsbepaling of een contract. Flexkrachten kunnen ingezet worden wanneer u maar wilt en op elke gewenste dag beginnen.

Lees meer

Detacheren

Bij detacheren is er sprake van een detacheringsovereenkomst tussen de flexkracht en Alinex en een opdrachtovereenkomst tussen de opdrachtgever en Alinex. De flexkracht is in dienst van de uitzendonderneming en wordt te werk gesteld bij de opdrachtgever.

Lees meer

Payrolling

Wanneer u door eigen werving & selectie een nieuwe werknemer aantrekt, maar deze niet op uw eigen loonlijst wilt zetten, kunt u gebruik maken van Alinex Payrolling. Voordelen: lager tarief, administratieve handelingen, risico's en uitbetaling worden door Alinex verricht.

Lees meer

Werving & Selectie

Geeft u er de voorkeur aan een kandidaat van Alinex direct in eigen dienst te nemen? Ook dat is mogelijk. Wanneer u voor W&S kiest berekenen wij een eenmalige fee die in een keer in rekening wordt gebracht op de dag dat de nieuwe werknemer start.

Lees meer