Werving & Selectie

Naast verschillende mogelijkheden op het gebied van flexibele arbeid geeft u er wellicht de voorkeur aan een kandidaat van Alinex direct in eigen dienst te nemen; ook dat is mogelijk. Wij nemen u werk uit handen en fungeren als verlengstuk van de P&O. Elk inleenproces van begin tot eind begeleiden, dat is onze core business.

Uitdiepen wie of wat echt nodig is bij een klant, dat is de kunst. Door lokaal ondernemerschap, specifieke marktkennis en een grote gedrevenheid, kunnen wij de juiste ‘match’ maken tussen kandidaat en opdrachtgever.

Voordelen:

  • Geen extra en dure advertentiekosten.
  • Uw doelgroep leert uw bedrijf op de arbeidsmarkt kennen.
  • Toegang tot verschillende vacaturesites alsook de eigen database.
  • Geen betaling vooraf.
  • ‘Ouderwetse werkmentaliteit’, wij zetten ons tot het uiterste in voor u.

Wanneer u voor Werving & Selectie kiest berekenen wij een eenmalige fee die we op één of meerdere momenten in rekening brengen vanaf de dag dat de nieuwe werknemer start. De kandidaat komt vanaf dag één bij u op contract en staat verder niet meer in relatie met Alinex. De hoogte van de fee is afhankelijk van de functie en het salaris. Graag maken wij voor u een passend tariefvoorstel voor deze vorm van maatwerk dienstverlening.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.


Bekijk onze vacatures

Uitzenden

Uitzenden is een prima oplossing als u (tijdelijk) flexibel personeel nodig hebt en tegelijkertijd niet vast wil zitten aan een tijdsbepaling of een contract. Flexkrachten kunnen ingezet worden wanneer u maar wilt en op elke gewenste dag beginnen.

Lees meer

Detacheren

Bij detacheren is er sprake van een detacheringsovereenkomst tussen de flexkracht en Alinex en een opdrachtovereenkomst tussen de opdrachtgever en Alinex. De flexkracht is in dienst van de uitzendonderneming en wordt te werk gesteld bij de opdrachtgever.

Lees meer

Payrolling

Wanneer u door eigen werving & selectie een nieuwe werknemer aantrekt, maar deze niet op uw eigen loonlijst wilt zetten, kunt u gebruik maken van Alinex Payrolling. Voordelen: lager tarief, administratieve handelingen, risico's en uitbetaling worden door Alinex verricht.

Lees meer

Werving & Selectie

Geeft u er de voorkeur aan een kandidaat van Alinex direct in eigen dienst te nemen? Ook dat is mogelijk. Wanneer u voor W&S kiest berekenen wij een eenmalige fee die in een keer in rekening wordt gebracht op de dag dat de nieuwe werknemer start.

Lees meer

Verklaring betalingsgedrag: Werckpost Support | Alinex