Uitzenden

Grote schommelingen in uw personeelsbehoefte, pieken en dalen of seizoensgebonden? Of wilt u werkzaamheden snel opstarten of overnemen? Uitzenden is de meest voorkomende vorm en een prima oplossing als u (tijdelijk) flexibel personeel nodig hebt en tegelijkertijd niet vast wilt zitten aan een tijdsbepaling of een contract.

Uitzenden is het werven en selecteren van een uitzendkracht die tewerkgesteld wordt bij een opdrachtgever. Dit kan bij zowel dagjeswerk als langlopende projecten. Uitzenden kan alleen in fase A waarin de uitzendovereenkomst geldt voor maximaal 78 gewerkte weken. Flexkrachten kunnen ingezet worden wanneer u maar wilt en op elke gewenste dag beginnen. Er zijn geen arbeidsrechtelijke- of leeglooprisico’s voor u aan verbonden, u hoeft zelf de planning niet te doen, geen ziekterisico of administratieve lasten. Bij overname van de flexkracht door u als bedrijf, moet u met het volgende rekening houden: elke overeenkomst telt als een contract. Ziekte is officieel ‘einde overeenkomst’, wat betekent dat na elk ziektemoment de volgende overeenkomst als een contract geldt.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.


Bekijk onze vacatures

Uitzenden

Uitzenden is een prima oplossing als u (tijdelijk) flexibel personeel nodig hebt en tegelijkertijd niet vast wil zitten aan een tijdsbepaling of een contract. Flexkrachten kunnen ingezet worden wanneer u maar wilt en op elke gewenste dag beginnen.

Lees meer

Detacheren

Bij detacheren is er sprake van een detacheringsovereenkomst tussen de flexkracht en Alinex en een opdrachtovereenkomst tussen de opdrachtgever en Alinex. De flexkracht is in dienst van de uitzendonderneming en wordt te werk gesteld bij de opdrachtgever.

Lees meer

Payrolling

Wanneer u door eigen werving & selectie een nieuwe werknemer aantrekt, maar deze niet op uw eigen loonlijst wilt zetten, kunt u gebruik maken van Alinex Payrolling. Voordelen: lager tarief, administratieve handelingen, risico's en uitbetaling worden door Alinex verricht.

Lees meer

Werving & Selectie

Geeft u er de voorkeur aan een kandidaat van Alinex direct in eigen dienst te nemen? Ook dat is mogelijk. Wanneer u voor W&S kiest berekenen wij een eenmalige fee die in een keer in rekening wordt gebracht op de dag dat de nieuwe werknemer start.

Lees meer

Verklaring betalingsgedrag: Werckpost Support | Alinex