Payrolling

Wilt u geen risico lopen, een langere proeftijd, uw (vaste) medewerker (nog) geen arbeidscontract voor onbepaalde tijd geven, uw medewerker zekerheid bieden of heeft u vakantiekrachten, tijdelijke krachten, seizoenarbeiders? Maak dan gebruik van de mogelijkheid van Payrolling.

Binnen deze mogelijkheid kunt u kiezen voor uitzenden (link) of detacheren (link). Uitzenden kan als de medewerker nog geen 78 weken heeft gewerkt en dus in fase A instroomt. Hij/ zij komt in fase A waarbij geen contract nodig is. Mocht de werknemer al langer dan 78 gewerkte weken in dienst zijn en u wilt hem/ haar bij ons op de loonlijst zetten komt u bij detacheren uit. Fase B duurt twee jaar waarin maximaal 8 contracten voor bepaalde tijd mogen worden gegeven. Hiervoor tekent u een overeenkomst met werkgarantie voor de werknemer.

U kunt ook door eigen werving en selectie (link) een nieuwe werknemer aantrekken. Wanneer u deze niet op uw eigen loonlijst wilt zetten, kunt u gebruik maken van payrolling. U betaalt een lager tarief ten opzichte van uitzenden/detacheren, waarbij alle administratieve handelingen en uitbetaling door Alinex worden verricht. U bent gevrijwaard van alle risico's denk aan ziekte en leegloop.

De voordelen van payrolling zijn:

  • De kwaliteit heeft u zelf in de hand
  • Langere proefperiode
  • Aantrekkelijk tarief; payroll is altijd goedkoper dan regulier uitzenden
  • Risicospreiding
  • Geen ziekterisico’s of arbeidsrechtelijke risico’s
  • Geen leeglooprisico, alleen gewerkte uren betalen
  • Geen administratieve kosten
  • Alinex neemt uw planning over
  • In fase A kunt u elk moment weer afscheid nemen van Alinex

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.


Bekijk onze vacatures

Uitzenden

Uitzenden is een prima oplossing als u (tijdelijk) flexibel personeel nodig hebt en tegelijkertijd niet vast wil zitten aan een tijdsbepaling of een contract. Flexkrachten kunnen ingezet worden wanneer u maar wilt en op elke gewenste dag beginnen.

Lees meer

Detacheren

Bij detacheren is er sprake van een detacheringsovereenkomst tussen de flexkracht en Alinex en een opdrachtovereenkomst tussen de opdrachtgever en Alinex. De flexkracht is in dienst van de uitzendonderneming en wordt te werk gesteld bij de opdrachtgever.

Lees meer

Payrolling

Wanneer u door eigen werving & selectie een nieuwe werknemer aantrekt, maar deze niet op uw eigen loonlijst wilt zetten, kunt u gebruik maken van Alinex Payrolling. Voordelen: lager tarief, administratieve handelingen, risico's en uitbetaling worden door Alinex verricht.

Lees meer

Werving & Selectie

Geeft u er de voorkeur aan een kandidaat van Alinex direct in eigen dienst te nemen? Ook dat is mogelijk. Wanneer u voor W&S kiest berekenen wij een eenmalige fee die in een keer in rekening wordt gebracht op de dag dat de nieuwe werknemer start.

Lees meer

Verklaring betalingsgedrag: Werckpost Support | Alinex